Helg, tydligen

Idag är det lördag. Känns inte som lördag. Känns bara som ännu en dag på min semester som inte har passande väder enligt mina önskemål. Det är tredje året i mitt liv som jag har semester och vädret har aldrig varit något att skryta med för min del. Visst, idag regnar det inte, iallafall inte än, men det är inte heller så där gött varmt som man skulle vilja. Nu låter jag nog lite negativ, det får jag ta och sluta med.

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för idag. Städa kryddhyllan kanske… Usch, det lät tråkigt. Skulle behöva städa bakom spisen också, det ser jag inte fram emot. Men man får tänka på hur skönt det faktiskt är när man fått det gjort.

I torsdags var det ju tänkt att vi skulle åkt och hälsat på B och spana in hur långt han kommit med att flytta in i sin nya lägenhet, men det blev inte av. Jag missförstod M2 lite och hon kunde inte hänga på så då skjöt vi på det tills igår istället. Då kunde hon i och för sig inte heller eftersom hon skulle möta upp en kompis som skulle komma och hälsa på från Umeå. Men jag bakade iallafall ihop en kaka och sedan åkte jag och A till B själva. Vi fikade, snackade, kollade på lägenheten och hade allmänt trevligt. Sedan gick vi ner till närmsta busshållplats och skulle ta bussen till Järntorget och träffa M2 och hennes kompis E på The Rover. Dock fick vi vänta i över 20 minuter då bussen vi hade tänkt ta inte dök upp så vi fick ta nästa. Men när vi väl kom fram hade vi riktigt kul. Jag hade inte varit på The Rover på rätt länge. Vi åt och drack och skrattade en massa. Vi lämnade The Rover någon gång efter tolv och jag, A och B tog oss tillbaka hem till B eftersom jag glömt min mobiltelefon på hans diskbänk. Eftersom det började störtregna då vi gick från hållplatsen och upp för berget där B bor, så stannade vi någon halvtimme tills regnet lugnat ner sig. Vi fikade och pratade lite mer och bestämde eventuell filmkväll på söndag kväll. Sen blev jag trött så jag och A gick tillbaka ner till Redbergsplatsen men där fick vi vänta i nästan 20 minuter (igen!) på nästa 6:a. När vi kom hem stupade vi i säng. Iallafall jag. A som lyckats vända på dygnet helt och hållet gick inte och la sig förrän vid halv elva, så nu sover han. 😐

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest