Första semesterdagen

Den första dagen på min semester har inte varit så märkvärdig. Kom iväg en timme senare till gymmet än vad jag hade tänkt. Var den sista personen som gick därifrån när dom dom stängde vid 13-tiden. Känns bra att jag iallafall kom iväg. Ska försöka träna minst lika ofta nu under semestern som i vanliga fall. Börjar man väl dra sig för att åka för att man inte orkar så blir det till slut till en vana att göra så och det vill jag inte.

Efter träningen gick jag till systembolaget på Avenyn och köpte följande:

* Casillero del Diablo Chardonnay, Chile (nr 2075)
* Trivento Malbec, Argentina (nr 6607)
* Cavallino Malbec Syrah, Argentina (nr 6578)

Har bara provat den första tidigare så det ska bli spännande att se vad dom två övriga är för något. Alla kostade runt 70 kr/st så om det inte var något höjdarvin så gör det inte så mycket. Men det är roligt att testa nya viner.

Sen åkte jag hem, åt lite, väckte A som lyckats vända på dygnet igen. Han var väldigt trött så jag fick åka och handla själv på villkoret att han skulle bära ut lite sopor och packa upp maten när jag kom hem.

Ikväll blir det stekt lövbiffrulle med cremefresh-fyllning, potatisgratäng och rödvin. Ska bli så gott! Har till och med köpt en påse naturchips. Var tokigt längesen jag åt chips och när jag väl gör det så är det oftast naturchips jag väljer. Dom är så knapriga och goda. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest