En ny blomma

En ny blomma

Har precis kommit hem från träningen, ätit och sett ännu ett avsnitt av Sex & The City. Har ett eget litet Sex & The City-marathon sen ett par veckor. Har precis avslutat säsong 4. Jag är inte jättefrälst i serien, eller filmen, men jag tycker definitivt att den borde ses igenom från början till slut.

A håller på att klä på sig och vi ska snart åka och handla på Maxi i Mölndal. Det är billigast där, om man bortser från Lidl och Willys (där kunde vi väl iochförsig handla men jag är lite skeptisk till deras sortiment av kaffebönor), och pengarna börjar sannerligen sina, som vanligt sista veckan innan lön.

Imorse, när jag tittade i blomlådan på våran franska balkong i köket hade en ny liten röd blomma tittat upp. Det är lite patetiskt att jag fortfarande inte orkat ta tag i att reda ut vad det är för blommor som växer där.

Röd blomma

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest