Bullbak

Bullbak

Idag ska jag göra något som jag gör iallafall en gång per semester, nämligen att baka en stor sats med kanel- och vaniljbullar. Det hör sommaren till på något sätt. Ska alldeles strax sätta igång med degen men först ska jag ta igen mig en stund. Vi var och handlade i Mölndal igår men då blev det inget mjöl inhandlat så det har jag precis vart och köpt på Kortedala Torg. Nu är jag törstig för idag skiner solen!

Edit 2008.07.22 22:45: Nu är jag klar och så här blev dom.

Kanelbullar

 

1 Comment

  1. Helena
    Jul 29, 2008

    Ser valdigt smaskiga ut! Synd att man inte ar i narheten sa man kunde sno at sig nagra 😉
    //Helena

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest