Balkongplantagen

Balkongplantagen

Tänkte följa upp mina planteringsprojekt här på bloggen. Vissa av dom går bra, vissa går så där och vissa verkar inte alls gå som jag planerat. Tomaterna växer så det knakar. Har sammanlagt fyra tomatplantor och en gurkplanta. Gyrkplantan växer inte så snabbt men har iallafall blommor och två av tomatplantorna har nu börjat producera tomater. Med lite tur kanske det går att skörda några körsbärstomater innan semestern är slut.

Med gräslöken har det gått rätt dåligt. Det blev väl sammanlagt 10 gräslökstrån. Dillen gick bättre men det blev inte så mycket. Jag har nu köpt färdigodlat gräslök och dill och som jag har planterat ner bredvid den egenodlade. Tänkte spara jorden till nästa år och se ifall det kanske blir bättre nästa år.

Blommorna på balkongen går det inte heller så bra med. Det finns inte tillstymmelse till blommor och bladen liknar mest ogräs. Dumt nog så minns jag ju inte vilka blommor det var jag sådde i den ena lådan så jag kan inte kolla efter hur bladen ska se ut. Det misstaget ska jag inte göra om nästa år. Dock har det börjat komma blommor i blomlådan på den franska balkongen. Den lådan har blivit fylld med vatten flera gånger då det regnat och det har tagit lång tid för bladen att titta upp ur jorden. Jag började nästan tro att det inte skulle bli något i den lådan alls.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest