Vill-ha-begär

Som om inte det förra blogginlägget innehållit en hel del saker som jag gärna vill ha… Sitter just nu och funderar på hur vi ska kunna lägga vantarna på den här lägenheten. Visst, den ligger i Kortedala och där har vi ju inte tänkt sluta våra dagar men den här lägenheten vet jag att jag skulle trivas i. Kanske är jag lite dum som lockas så mycket av en fräsch och modern lägenhet, men och? Man lever bara en gång och den där lägenheten är ett riktigt kap med tanke på priset! Jag ska söka lite folk på banken imorgon och försöka få till ett möte om diskussion kring lånelöfte ASAP. Tyvärr lär den där lägenheten gå rätt fort och vem vet, priset på den kanske stannar en bit över miljonen men det kan vara värt ett försök. Vi ska iallafall gå och titta på den, är det sagt.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest