Nya tider

Idag sker det minsann förändringar och jag är inte helt säker på att det är bra. A har under ett par års tid stört sig mer och mer på att han börjar bli tunnhårig. Han har haft dread locks sen oktober 2006 och då var det inget problem. Ikväll kom han fram till att det Nu inte går att gömma tunnhårigheten under dreadsen längre, det har blivit lite för, i hans smak, påtagligt.

Så nu har det alltså hänt, dreadsen är borta, förutom kanske 7-8 stycken i nacken som han tänkt behålla och se ifall det kan vara kvar i form av en toffs eller så. Det låter kanske konstigt men det kan nog bli bra. Han har klippt av alla dread locks så nära rötterna som det gått och håller just nu på att raka huvudet från det hår som blivit kvar. Jag stod och tittade på i början men det gick ganska långsamt så jag bestämde mig för att passa på att skriva av mig lite. Hur som helst så ska det bli spännande att se vad det blir av det hela. Jag ska strax gå in och hjälpa honom där han inte kommer åt att se vad han gör. Är lite nervös för det. Själv rakar man ju benen och armhålorna ibland men det är ju på mig själv. Att raka någon annan har jag aldrig gjort förut.

Imorgon åker vi till Varnhem och på fredag tar A’s syster studenten. Vi har redan insett att han kommer att göra sin familj förvånad, vissa kanske till och med blir nöjda… Jag hoppas först och främst att han själv blir nöjd och inte känner sig allt för besviken över tunnhårigheten. Det är tyvärr en ganska vanlig företeelse men inte desto mindre jobbig. Speciellt som ung…

Jag själv har också gått igenom en förändring idag, dock inte lika drastisk. Jag har varit hos frissan och klippt av en rejäl bit. På hemvägen köpte jag hårfärg som nu har verkat klart och resultat blev skrämmande nära det hade jag hoppats på. Får se hur det ser ut i dagsljus imorgon.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest