Indiana

Tänkte blogga lite om Indiana Jones-filmen också. Jag är nöjd. Jag hade inga höga förväntningar, då brukar det bli misslyckat. Jag var snarare rädd för att filmen inte skulle ha samma Indy-känsla som dom gamla filmerna men det var inget problem alls, visade det sig. Visst, Harrison Ford är gammal nu men det är krut i gubben fortfarande. Det sköna med det var att han inte försökte agera ung heller.

Filmen innehöll alla klassiska Indy-ingredienser: biljakter, hemliga grottor, skatter, okända folkstammar och så klart karaktärerna från de gamla filmerna. Jag saknade inget men ska heller inte skriva något mer och råka spoila mina få läsare ifall någon vill själv se filmen. En sak är säker: tycker man, som jag, om de gamla Indy-filmerna, så lär man tycka om denna.

Av mig får den fyra Indy-piskor av fem (enligt Indiana Jones-mått dårå).

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest