En svekfull regering och riksdag

Ja, så var det gjort. Riksdagen har gått till beslut och det var väl inte helt oväntat att det blev ett ja.

Jag är grymt besviken på vårt lands regering och riksdag som kan låta ett haffsverk och kompromissförslag som FRA-lagen gå igenom med vad som kan jämföras med en arrogant axelryckning. Det finns tydligen gott om folk i våran regering som tycker att det är helt ok att en lag av den här typen kan klubbas igenom så fort det bara går och med så lite eftertanke som möjligt. Jag hoppas att dom som röstade ja på det här lagförslaget är tillräckligt pålästa på vad som nu gäller och att dom inte inbillar sig att dom själva inte kommer att drabbas på ett eller annat sätt.

En sak är säker: Alliansen får aldrig någonsin min röst i ett riksdagsval.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest