En blöt midsommar

Jo då, det regnade den här midsommaren också. Man blir ju inte direkt förvånad. Känns så typiskt svenskt.

Vi har varit på fest hos en gammal skolkompis till mig och hennes sambo. Med på festen var även två andra gamla skolkamrater till mig samt deras respektive plus en massa andra folk som jag träffat innan och vissa som jag inte träffat innan. För A var alla främlingar men han hade som vanligt inga problem med att vara social och få igång snacket. 🙂

Förutom ett tjugotal vuxna var det även med två inte lika stora figurer, nämligen en dotter till en av mina gamla skolkamrater samt sonen till värdinnans syster. Det var väldigt skoj att träffa dom små krabaterna och jag ångrade bittert att jag glömt kameran hemma.

Festen var tänkt som ett knytkalas och vi hade med oss pastasallad och currydressing. Det bjöds även på grillad kyckling, smörgåstårta, grillspett, köttbullar, potatis, sill, sallad och bröd. När vi väl satte oss till bords efter ett par timmars väntan på det som skulle grillas med regnet kom och gick som det ville, var alla vrålhungriga. Till efterrätt blev det marrängswiss med jordgubbar.

Eftersom vi började redan vid fem så blev det inte heller särskilt sent. Barnfamiljerna åkte redan vid 8 för att lägga dom små och sen droppade folk av allt eftersom. Vi var bland dom sista som åkte vid 12-tiden. Ganska skönt att det inte blev så sent. Man behöver ju faktiskt inte festa hela natten för att ha roligt.

Det var en mycket trevlig midsommar, speciellt kul var det att få träffa sina kompisarns barn. Det är helt otroligt vad fort tiden går. Sen var det kul att faktiskt åka iväg på något som var lite arrangerat. Förra året blev vi hemma eftersom regnet bara öste ner. Då var vi i Skövde och det gick ju inte att sitta ute heller. Vi hade det i och för sig rätt mysigt ändå. Men nästa midsommar kan det väl få vara lite fint väder?

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest