Demonstrationen mot FRA

Demonstrationen mot FRA

Det blev tydligen aldrig att jag uppdaterade bloggen sen i lördags förmiddag. Men nu är det dags igen!

Vi begav oss, efter visst gnissel och gnassel, in till stan runt halv tolv i lördags. A hade varit ute på fredagen och kommit hem rätt så sent så han var inte riktigt så sugen på att bege sig ut på gator och torg och skrika sig hes. Det krävdes en hel del lock och pock för att överhuvudtaget få upp honom. Men iväg kom vi och med varsin cappuchino och ost- och skink-macka i nävarna slöt vi upp med dom andra på Gustaf Adolfs torg. Det hade samlats en ganska stor skara människor där och fler trillade in minut för minut.

Jag är väldigt glad att jag gick och jag hade väldigt roligt. Det var en lyckad demonstration: mycket folk, mediauppmärksamhet, bra tal och framför allt: inget härjande, inget muckande med polisen och inget gatstenskastande. Hade det blivit en sån typ av demonstration så hade vi dragit direkt. Det är inte vad den här debatten behöver…

2 Comments

  1. Sandra
    May 3, 2008

    Ja, inte jätteskoj med såna namn på folk men man vet ju inte om alla vill bli “omtalade” här så att säga. Iofs så la jag ju upp bilder… Heh 🙂

  2. Soap
    Jul 1, 2008

    Bra jobbat! tyvärr njöt jag på metal town och kunde inte vara med. Några av artisterna spelade sina låtar mot FRA! tydligen var dom passande! 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest