Äntligen!

Äntligen har jag lyckats ta mig till gymmet igen! Gud, så skönt det var! Men det var lite stressigt också. Kom inte iväg riktigt när jag hade tänkt så att jag skulle ha gott om tid att hinna träna, stretcha, duscha och fixa till mig innan dom stängde vid 19. Jag kom dit halv sju (!) och gjorde ett kort men intensivt pass i konditionsrummet följt av stretchning i inte allt för rask takt. Stretchning ska man inte brådska med. Jag vaknade ur min stretchdvala när musiken inne i stretch-meditations-och-massagefotöljsrummet plötsligt stängdes av och jag insåg att jag nog inte borde vara kvar där längre. Jag tog nycklar och skor och skyndade mig snabbt In till omklädningsrummet, ett snabbt varv med schampo och duschkräm i duschen, kläder på, torka hår, fixa med lite spray i blindo då jag inte kunde med att ställa mig framför spegeln då städtanten hade kommit in omklädningsrummet och börjat städa. Jag skämdes lite över att vara så sen och långsam. Så klart dom som jobbar på gymmet också vill komma hem någon gång. Väldigt bra med öppettider på söndagar överhuvudtaget, tycker jag.

Mitt i all stress på gymmet ringde min chef som jag sökt flera gånger efter att jag missat ett samtal från honom tidigare under dagen. Det visade sig att han undrade ifall jag kunde/ville ta ett utbildningspass vid tolv imorgon. Detaljerna redda vi snabbt ut under min färd till Hemköp för att handla efter-tränings-mat i form av Brämhults apelsinjuice, yogurt och en banan. Tidigare i eftermiddags när jag såg att jag hade ett samtal från honom började jag undra ifall jag gjort något fel eller ifall han skulle fråga efter någon liten viktig sak som jag hunnit göra och som jag absolut inte skulle komma ihåg idag. Men inget av dessa scenarion stämde vilket ju var tur eftersom skallen inte är riktigt 100% uppdaterad sen söndagkväll.

Den första halvan av söndagen spenderas tillsammans med M2, J, J2 och S vid Bergsjön där vi hade picknick. Vi hade med oss jordgubbar, vattenmelon, vindruvor, bröd, ost, choklad och vatten som väldigt snabbt blev varmt. Vi solade, snackade, umgicks och hade trevligt. Somliga badade också men jag nöjde mig med att gå i lite med fötterna bara. Men nästa gång ska det minsann badas ordentligt.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest