Utflykt till Bäckebol

Försökte tidigare att SMS-blogga men det gick så där. Det verkar som att inläggen som jag gör med SMS bara kan innehålla ett visst antal tecken, men det står ju ingenstans om det när jag loggar in för att admin:a bloggen. KASS! Ska ringa Bahnhof och gnälla lite. Det här var iallafall vad jag försökte skriva vid 4-tiden:

Sitter på bussen på väg ut till Bäckebol för att handla en till blomlåda på Bauhaus. A är hemma och programmerar så jag fick åka själv. Men imorse bestämde vi att om det är fint väder imorgon så ska vi åka till Slottsskogen. Dock så hade dagens väder varit perfekt för att titta på sälar, fåglar och killingar. Nåja, får hoppas att vädret håller i sig.

Är glad för Z’s skull som skulle till Liseberg idag. Hon fick ju toppenväder! Bara att gratulera. Annars är det ju klassiskt att det regnar när man ska till Liseberg…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest