Sjukhusbesök

I eftermiddag ska vi åka upp till Sahlgrenska och hälsa på A’s morfar som har legat där sen i söndags. Han har nu opererats och enligt A’s mamma har operationen tydligen gått bra. Han är tydligen vid gott mod också, trots dom tråkiga omständigheterna. Det är bara att hoppas att det goda modet håller i sig då det säkert underlättar tillfrisknandet.

Funderar lite på om man ska ta med sig något, typ frukt eller choklad eller så för att pigga upp den sterila sjukhusmiljön lte. A får undersöka det då han ringer sin mamma senare idag för att höra efter var någonstans på Sahlgrenska hans morfar ligger. Det är ju ganska stort så blir det ju lättare om man vet var man ska leta…

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest