Plantering

Plantering

Tack vare våran lilla visit till Varnhem kunde vi passa på att ta hem tomatplantorna som A’s mamma drivit upp åt oss. Dom är inte så stora än men nu har jag iallafall planterat ut dom i varsin kruka på balkongen.

Fick även två stycken gurkplantor. Gurka har jag inte odlat förut så det ska bli spännande att se hur det går.

När jag ändå hade nävarna fulla med jord passade jag på att plantera ut murgrönan och basilikan som tills idag fått stå i köksfönstret. Även rosmarinen fick flytta ut till balkongen. jag hoppas att den ska må bättre av det då den troligen inte mått bra av den torra luften inomhus. Jag hoppas bara att det inte är försent att rädda den…

Så här ser det ut på våran balkong nu:

Blomlåda 1

 

 

 

 

 

 
Basilikan i mitten ser lite hängig ut vilket beror på att jag glömde vattna den i fredags. Men den ska nog repa sig snart.

Blomlåda 2

 

 

 

 

 

 

 
Minns inte vad det var jag planterade i den här lådan men jag tror att det är ringblommor.

Planteringsbord

Plantorna som står på pappkassen ska till M2 imorgon kväll, ifall hon vill ha alla fyra.

Precis när jag var klar med planteringen upptäckte A en stor luftballong som svävade så fint ovanför vårat bostadsområde. Den kom riktigt nära så då var jag ju så klart tvungen att plåta och publicera den. 😉

Luftballong


Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest