Picasso

En gammal vän från tiden i Skövde kom på besök till stan igår. Jag, A, M2, A’s kompis A2 och B2 (vännen från Skövde) sammanstrålade vid Restaurang Picasso. Där avnjöt vid en trevlig middag med god mat, öl, vin, vatten för B2 som körde bil, kaffe, congac och tryffel. Det var trevligt och det blev mycket skratt och stoj. 🙂

Idag läste jag en lång lista på GP med restauranger i Göteborg som fått stänga p.g.a. allvarliga hygieniska brister. Man blir lite blek om nosen när man läser om råttspillning och mögel i köken på de restauranger som fanns med på listan. Några av dom har jag till och med varit på mer än en gång…. Hua… Som tur var fanns iallafall inte Restaurang Picasso med på listan så den vågar man nog gå till igen.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest