Lonely

Sitter här hemma i lägenheten och är lite ensam. Det är lite skönt också. Händer inte så ofta att jag får ha lägenheten för mig själv. Z har precis gått (vilket inte ska tolkas som att det vore något positivt) och A är i skolan och fixar med en labb som höll på att gå åt skogen igår, vad det verkade. Imorse lät det dock som att dom nog skulle få ordning på den iallafall.

Gårdagen försvann relativt obemärkt. Jag och Z lämnade A ifred en stund, så att han kunde ägna sig åt programmeringen, och åkte till Chalmers och hämtade kassen med grejer som blev kvar där efter grillfesten på Valborg. Sen åkte vi till Focus och handlade lite. När vi kom hem satte vi oss vid varsin dator (Z lånade min laptop) och ägnade oss åt oss själva för en stund.

Till middag blidde det hembakad pizza och Lilla Sjöjungfrun som Z inte sett på bio sen… tja.. länge. Det var skoj. Vi satt och stönade lite åt Disney-moralen och alla tillrättalagda karaktärer. Lilla Sjöjungfrun var länge en av mina absoluta Disney-favoriter när jag var liten. jag såg den aldrig på bio när den var bioaktuell. Det tog faktiskt många år innan jag såg hela filmen. Men jag hade den som ljudband och kunde sångtexterna mer eller mindre utantill.

Efter filmen zappade vi runt bland kanalerna och hittade bara dålig serie efter dålig serie efter dålig serie i stil med V.I.P. och Xena. Hua! Vattenpipan kom fram och den satt vi och puffade på tills jag nästan somnade sittandes i soffan. Då gjorde vi natt.

Idag ska jag försöka ägna mig lite åt ekonomistudierna. Än så länge har jag inte kommit så långt. Inte ens duschat. Skulle behöva boka tvättid och ta hand om tvätten sen förra gången vi tvättade. Om det finns något som är tråkigare än att tvätta så är det att ta hand om tvätten sen. BLÄ!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest