Lägenhetstitt

Idag har det inte varit någon bra dag. Dagen började iofs rätt ok. Vi var och tittade på lägenheten som vi blivit erbjudna visning på. Dock så har vi kommit fram till att vi nog kommer att tacka nej till den. Den var helt ok visserligen men kanske lite mindre än vad vi vill ha. Nu har vi iofs inte börjat fundera på att skaffa barn eller hund eller så än så länge men den dag vi väl bestämmer oss för att göra det så vore det skönt om man slapp leta efter ny lägenhet på grund av det. Så operation Bostadsrätt gäller nog fortfarande om inget annat skulle dyka upp. Ska ringa Bostadsbolaget imorgon och lämna vårat besked. Hur det än blir med bostadsrätt så blir det iallafall inget förrän i höst.

Dagen har annars varit jobbig. Idag jobbade jag bara från ett till fem så jag har inte fått så mycket gjort. Arbetsdagen blev ju lite kortare p.g.a. lägenhetsvisning och läkarebesök nästan direkt efter. Jag har sjukt mycket att göra på jobbet och just nu känns det som att min förmåga att planera och strukturera arbetet flugit sin kos. Min stressångest brukar inte hålla i sig särskilt länge annars men så som det känns nu så kommer den nog att hålla i sig tills att veckan är slut. Dock så kändes det mycket bättre när jag kom hem och snart ska jag gå och lägga mig och försöka vara någolunda pigg och utvilad imorgon så att jag får mer uträttat.

Helgen har jag än så länge inte bloggat om men det tänkte jag försöka göra imorgon.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest