Klänning försvunnen

Nu är jag frustrerad, visserligen över en relativt värdslig sak, men ändå. Jag har tappat bort en klänning, eller ja, jag vet inte var den är. Jag köpte den till jul och det är också enda gången jag hunnit använda den och jag har inte saknat den förrän nu. Det mest troliga är nog att jag glömt den, antingen hemma hos mina föräldrar eller hos A’s föräldrar. Vad som är konstigt om jag skulle råkat glömma den där är att ingen av våra föräldrar uppmärksammat detta och hört av sig eller nämnt det då vi pratat.

Jag oroar mig lite för att jag har haft den ner till tvättstugan och att någon skulle ha snott den under min tvätttid. jag är lite naiv och låser inte tvättstugan när jag tvättar. Jag har tänkt på följande sätt: genom sig själv känner man andra och personligen skulle jag inte vilja ha någon annans använda kläder. Har inte så mycket att göra med att dom skulle vara smutsiga eller så utan just att dom är någon annans. Men å andra sidan, kleptomaner finns det ju överallt.

Nu har jag iallafall pratat med mamma som var på väg ut med vovve G och vovve K och ska höra av sig när hon är inne igen. Sen ska jag, eller A, ringa A’s mamma och höra efter. Men det är ändå underligt att ingen skulle ha sett den…eller har jag blivit helt senil? Har jag lånat ut den? Eller köpte jag den ens…? *frust*

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest