Inte mycket gjort

Fastnade helt i hemsidebygget igår. Ett bråkigt javascript såg till att jag, envis som jag är, inte kunde slita mig från datorn förrän jag hade gjort upp med scriptet och fått det att funka.

A och A2 gjorde öl igår och A städade fint i köket och var faktiskt den som påminde mig om att badrummet också behövde en omgång. Så innan jag fastnade i HTML-djungeln fick jag iallafall städat och fint i badrummet. Måste komma ihåg att köpa en ny gummilist att klistra fast mellan badkaret och väggen. Vi försökte innan lägga den på golvet men den har inte fäst alls bra eftersom det är inte kaklat under badkaret och man vill ju inte att den där fula gummilisten ska synas.

När städningen väl var klar så skulle jag ju “bara” göra några småändringar med hemsidan för att få tiden att gå tills att det var dags att bege sig till gymmet. Jag blev som uppslukad och kunde bara inte resa på mig och gå. Men jag har gymmat duktigt idag istället.

Jag vill åka ut till Biltema på Hissingen någon dag och köpa en liten grill som är lagom att bära med sig. Vi får ju inte grilla på våran balkong, till mitt stora förtret, men det finns grill på gården. Tyvärr är den väldigt olyckligt placerad då solen försvinner från platsen relativt tidigt. Det jag hade tänkt var att man med en liten lätt och portabel grill (den här eller den här) kan bege sig någonstans (exempelvis till Bergsjön eller gräsplätten precis utanför våran port in mot gården) där solen lyser längre och där det är lite mysigt och fint. Hur som helst så får det vänta tills efter den 26:e.

Vad som också får vänta tills efter den 26:e, då lönen kommer, är något som jag gått och funderat på att köpa ett tag men som jag just nu inte kommer ihåg vad det är. Störande… Men vad jag däremot kommer ihåg är att jag ska leta efter nån fin krukväxt att ha i fönstret i köket för där är det numera helt tomt efter att alla kryddor fått flytta ut till balkongen. Jag behöver även inhandla mer jord och krukor men det har jag ju redan berättat om.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest