En ganska vanlig söndag

Funderade lite på ifall jag skulle dra till Bäckebol och Bauhaus idag och igen och köpa mer jord och fler plastkrukor att ställa tomatplantor i…men jag tror jag väntar lite med det. Pengarna börjar tryta lite och imorgon är det en vecka kvar till lön så pengarna måste ju räcka en vecka till.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Visserligen är ju klockan rätt mycket redan och vid fyra hade jag tänkt åka och träna. Så innan dess är det inte mycket tid som behöver slås ihjäl. A och hans kompis A2 ska brygga en ny sats öl här idag så köket står inte till mitt förfogande.

Blev besviken på kladdkakan igår. Den fick stå lite för länge i ugnen och blev inte kladdig alls. 🙁 Har inte alls varit nöjd de senaste gångerna jag gjort kladdkaka. Min ugn kanske inte passar det recept som jag använder…kanske ska prova att byta.

Annars blev maten väldigt bra. A stekte oxfilén så den blev perfekt. Potatisgratängen fick stå inne precis lagom och vinet passade jättebra. Det ska vi nog köpa fler gånger. Det blev kort sagt en väldigt mysig och bra kväll. 😉

Men nu är frågan…ska jag städa i badrummet eller fixa med hemsidan? Eller typ röja ur garderoben i hopp om att den försvunna klänningen ligger undanstoppad någonstans…?

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest