Bättre idag

Det känns lite bättre på jobbet nu efter ca 2 timmars arbete. Jag har fått en del undanstökat och dessutom en halv dags utbildning inställd vilket är bra på ett sätt eftersom jag kommer hinna ägna mig åt sådant som måste tas om hand innan lunch (exempelvis att sortera följesedlar) och i eftermiddag öva in de program som jag ska visa på torsdag samt förbereda utbildning som jag ska ha imorgon.

Sen har vi problemet med träningen. Det blev ingen träning i fredags eftersom jag var inbokad på förmiddagen och inte på kom iväg från jobbet på eftermiddagen vid 15 då jag hade tänkt. Det blev inget med träningen i söndags heller eftersom vi då åkte och firade mamma på mors dag. Och igår blev det heller inget p.g.a. lägenhetsvisning och sedan läkarbesök. Imorgon vet jag inte hur jag ska göra. Det mest troliga är nog att jag gymmar efter jobbet. Känns som att jag behöver ägna mig lite åt mig själv en stund.

Jag överraskade mig själv igår, då allt bara var jobbigt och stressigt, med att gå och boka klipptid. Onsdagen om två veckor blir det, så hinner jag bli fin lagom till studentkalas och allt.

Nu ska här sorteras följesedlar.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest