After Work-seg

Har precis kommit hem från After Work med Di Gamles Göteborg (före detta studenter i Studentkåren i Skövde och vid Högskolan i Skövde). Är trött men på ett rätt skönt sätt. Har haft mycket trevligt och ätit och druckit gott och skrattat en massa. Det var en ganska skön avslutning på en vecka med massor att göra och en del stress på jobbet, sjukhusbesök och en massa annat.

Har tyckt att det varit väldigt jobbigt de senaste gångerna som jag varit med på AW:n. Ljudnivån på stället där vi brukar hålla till har varit hög och det har varit svårt att prata med folk. Min hörsel är inte dålig men jag skulle ljuga om jag sa att den var vad den en gång var. Högljudda lokaler som Notting Hill där det dessutom inte finns några väggar som filtrerar bort mycket av ljudet från folk som sitter längre bort, gör mig trött väldigt fort och då orkar jag inte vara social och ha roligt på samma sätt. Men så är det nog för många.

Imorgon ska jag och A försöka ägna oss lite åt varandra. Det känns som att vi har varit dåliga på det under den senaste tiden. Jag har jobbat mycket och han har räknat och kodat mycket. Dock så brukar vi alltid ligga och prata en stund innan jag somnar. A har en udda dygnsrytm så han lägger sig senare. Det är iallafall rätt skönt att vi gör det. Ofta brukar jag vara lite off när jag kommer hem från jobbet och är inte på mitt bästa gos- och prathumör. Då vill jag helst vara lite för mig själv, så gott det nu går i våran lilla lya.

Imorgon kväll ska vi iallafall laga god mat och dricka lite vin och avnjuta någon smarrig efterätt. Detta påminner mig lite om att vi måste iväg vid 14 imorgon och handla så att vi hinner till bolaget. Alltid detta race så att man hinner in innan dom stänger! Men egentligen beror det väl på våran kassa planering. Nästa månad ska jag fölrsöka bunkra upp med några vinflaskor som jag ska ställa i vinstället som jag fick i födelsedagspresent. Har helt glömt det dom senaste gångerna jag varit på bolaget…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest