Stressig dag

Idag har det varit ganska stressigt på jobbet. Vi insåg redan igår att det skulle köra ihop sig på kontoret idag då det visade sig att både min kollega T och min kollega O skulle visa produkter i företagets lokaler på förmiddagen. Vi har inga stora lokaler så vi kan i princip bara ha en visning åt gången på kontoret. Dessutom kostar de saker som vi säljer ganska mycket så vi kan omöjligen ha duddla uppsättningar av exempelvis läskameror. Dock så löste sig sig detta genom T visade sin kunder våra läskameror medan O’s kunder tog en rejäl fika vid konferensbordet.

Jag hade redan igår blivit ombedd att göra iordning fikat vilket jag absolut inte har något emot. Jag tycker det är roligt med varierande arbetsupggifter. Men det blir ju sällan som man tänkt sig och jag fick order att göra fika en timme tidigare än vad som först var bestämt. Det kom lite som en överraskning för jag hade häcken full med att förbereda paket och beställa hem grejer från andra leverantörer. Till råga på allt så var en av personerna på visningen hörselskadad vilket gör att buller runt omkring stör personens förmåga att ta upp de ljud som han eller hon faktiskt vill höra. Detta gjorde att jag inte var så väldigt effektiv i köket och antagligen slamrade mer än vad jag borde ha gjort så jag hoppas att personen ifråga inte stördes för mycket av mitt slamrande… Ibland är det svårt att vara alla till lags…

Hur som helst så blev allt gjort som skulle göras och jag kom iväg till min utbildnng i Mölndal i bra tid. Jag hann till och med äta lunch. Dock så blev jag iallafall en halvtimme försenad p.g.a. stopp för spårvagnarna vid Hagakyrkan. All stress förgäves… 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest