Stockholmsbesök fortsättning

Stockholmsbesök fortsättning

Ja, så kom hon till Götet till slut. Nåja, det var inte så himla längesen men det är alltid väldigt roligt när hon kommer hit. Å, en av mina äldsta vänner. Vi bodde på samma gata när vi var små, vi gick på samma dagis och vi har under alla år som vi känt varandra delat många intressen och många oförglömliga minnen.

Å’s pappa bor här i Götet, vilket ju är bra eftersom hon därmed kommer hit ibland. När vi var mindre försökte hon alltid fördela loven mellan att hälsa på mig och ändå hinna umgås med far sin. Det kan inte ha varit lätt.

Vi sammanstrålade på Sadeln, ett litet ölhak vid Masthugget, typ. Fick då även chans att träffa Å’s pappa som är en rolig prick. Eftersom Å’s pappa hade en dejt så gick vi vidare till ett fik i Linnéstan som hette Kafé Moster, eller nåt sånt. Egentligen ville jag till TinTin, vilket jag vet ligger i Vasastan men det ska även finnas ett i Linnéstan men vi hittade inte det jävla stället. Till slut tröttnade vi och gick in på första bästa. Där satt vi en stund och uppdaterade varandra med det senaste i våra respektive liv. Sedan dök P upp, en gammal skolkamrat till Å som är jättetrevlig. Det var skönt att båda jag och Å och Å och P kunde samtala om våra respektive gemensamma minnen utan att någon fick tråkigt. Annars kan en sån situation lätt bli lite konstig om inte alla känner sig delaktiga i samtalet.

När vi tröttnat på fika så gick vi tillbaka till Järntorget och hamnade till slut på The Bishop Arms. Kortet nedanför är taget där och Å imiterar en modepose från Alex Schulmans blogg:

Åsa posar

 

 

 

 

 

 

 

 

 
På lördag åker Å till Budapest och jag önskar henne och hennes farsgubbe en trevlig semester. Nästa helg är hon tillbaka igen och då blir det nog mera bus på stan. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest