Spontanshopping

Ja, det är ju så det går när man går in i Femman utan att egentligen ha tänkt köpa nåt. Jag hade varit på Centralstationen för att hämta ut tågbiljetter till helgen. Ska till Södertälje och visa produkter på en kurs på en folkhögskola. Sen tänkte jag gå på vagnen vid Brunnsparken istället för vid Drottningtorget eftersom vagnarna redan brukar fyllas med folk vid Brunnsparken.

Så jag gick genom huset och hamnade först på Wedins. Där blev det dock inget köpt. Dom hade kvar vissa av vinterskorna men i övrigt var det inte så mycket som föll mig i smaken

På Bianco har dom snygga skor och stövlar men sällan i min storlek, till mitt stora förtret. TIll slut hamnade jag iallafall på Lindex där jag hittade flera snygga vårjackor som jag provade. Blev lite kär i en vit jäcka men den satt inte som jag hade tänkt mig. Provade även en lite längre blå jacka men kragen kändes lite fladdrig. När jag återvände dit jackorna hängt efter att ha provat dom tittade jag ett varv till och hittade en snygg, svart, inte särskilt lång jeansjacka (eller något som iallafall påminde om jeanstyg). Dock så orkade jag inte prova den så jag chansade och köpte den iallafall. Hittade också en snygg tunn halsduk/sjal.

Det var nog tur att affärerna stängde vid 18 för jag blev riktigt på hugget när jag väl hittat den där jackan. Nu behöver jag en snygg mössa/hatt, ett par sneakers och gärna ett par snygga vårskor. Gärna med lite klack.

Och för er som undrar så passade jackan. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest