Sommarsmak och Windows Vista

Nu har det varit fint väder i flera dagar. Ok, det har regnat idag men just nu skiner solen. Igår var det riktigt varmt och då hade jag ändå vårjackan. För ovanlighetens skull så har det inte blåst så mycket i Göteborg på sistone heller. Man börjar verkligen längta efter sommaren nu när man fått lite försmak av den.

Igår blev det så klart inget av med ekonomiplugget. Det verkar inte bli det idag heller men jag ska försöka ta tag i det snart.

Har konstigt nog insett att jag trots allt vill och faktiskt behöver lära mig Windows Vista. Eftersom jag inte tänker betala för något som jag inte ens vet funkar så har jag i vanlig ordning “piratat” och gått till Piratbuktens webbshop och “handlat” där istället. 😉 Den första ISO:n som jag fick hem har inte gått att bränna ut…iallafall inte så att det funkat att installera något från den. Nu sitter jag och väntar på ISO nr 2. Funkar inte den heller så lägger jag nog ner det här projektet ett tag. Kan ju hända att min dator på jobbet kanske kan uppgraderas så att jag kan få Vista där istället.

Det är lite oroande när man sitter och väntar på att en torrentnerladdning ska bli klar, i synnerhet när det gäller operativsystem, och läser andras kommentarer om en sagd torrent. Vissa hyllar personen ifråga som lagt upp den medan andra svär och gormar över att något inte fungerar. Vilken av de sidorna kommer jag att tillhöra?

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest