Shoppingsugen

Lönen kom igår. Efterlängtad som alltid och nu sitter jag här och är shoppingsugen++. Men att åka in till stan och trängas med folk en lördag, dagen efter lönedag/CSN-utbetalning är inte särskilt frestande. Så vad göra? Alternativen är inte så inbjudande dom heller. Ekonomistudier är ett av dom. Det går rätt bra men jag vet att jag nog borde försöka plugga lite mer regelbundet och inte så sporadiskt som det hittlills blivit. Men plugga en lördag…det tar verkligen emot. 🙁

Fick nya nallen igår till slut. Telia hade inte fattat att jag ville ha SMS-avisering utan hade sett till att posten skickade en vanlig långsam pappersavi. Muppar!

Är nöjd med nallen annars. Den hade stora och tydliga teckensnitt vilket är bra för lilla mig och min kassa syn. Jag har nämligen aldrig köpt en telefon med stöd för tal och förstoring. Tycker telefonerna är lite väl dyra så jag nöjer mig med en relativt billig men stöttålig sak. Ägnade gårdagen åt att försöka få igång Windows Live Messenger men för att kunna göra det ska ett SMS skickas till Telia och tillbaka ska man få en länk där man ska hämta programmet. Naturligtvis har inte Telias server svarat på mina 3-4 SMS som jag skickade i ren frustration över att det inte funkade. Ska testa igen nu strax och funkar det inte då så blir det gnäll-samtal till Telias kundtjänst… oh joy!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest