Sälen reunion

Idag är det väldigt tomt på jobbet. En kollega är mammaledig, en annan är ute och far och tre andra är i Herrljunga och visar grejer inför en stor upphandling för landstinget. Just nu sitter bara jag och L-O här och försöker sysselsätta oss. Hela lokalen är tyst förutom telefonen som ringer ibland.

Ska nog försöka gå relativt snart efter lunch och försöka ägna eftermiddagen åt lite ekonomi. Tänkte försöka mig på en gammal ekonomi-tenta i maj och har en del övertidstimmar att ta ut. Det känns rätt bra med ekonomin iallafall…tror jag… Det känns inte lika hopplöst som när jag faktiskt pluggade det för några år sedan. Både när det gällt matte och ekonomi så har jag alltid ifrågasatt varför det är på ett visst sätt. Jag vet inte om det är bra eller dåligt men när man har haft lärare som inte kunnat förklara så bra så är det ibland svårt att bara acceptera något enbart utifrån argumentet “Det bara är så”. Nu känns det som att det är lättare att acceptera varför det är på ett visst sätt och sen utgå ifrån det.

Igår åkte vi – jag, A och M1 – till M1’s kusin och hennes man där vi hade en liten Sälen reunion. Vi åt god mat och drack vin och snackade om allt möjligt. Sen tittade vi på bilder från dagarna i Sälen. M1’s kusin hade släpat hem en projektor från jobbet. Tanken var god men vissa av bilderna såg underliga ut, naturligtvis var jag med på merparten av dom. Vitbalansen var lite extrem så på de bilder där blixten tagit mycket på huden såg det ut som att man hade någon jätteläskig hudsjukdom för huden var verkligen kritvit. Blek var en kraftig underdrift. Därför såg folk rätt så läskiga men roliga ut. Vi försökte rätta till det men det gick inte. Folk såg alltjämt ut som zombies. Trevlig och rolig kväll hur som helst.

Jag börjar tro att jag nog inte kommer kunna träna på några dagar…eller kanske veckor. Imorse råkade jag trampa snett på min väg ner för trapporna. Just då gjorde det hemskt ont. Sen gick det över lite grann och när jag kom ner till spårvagnen så kunde jag åter gå normalt. Men jag känner fortfarande av det. Det är så typiskt. Jag som precis kommit igång igen efter förkylningen…och så händer det här! Lär väl märka om det svullnar upp under dagen. Iså fall kan jag nog glömma allt vad träning heter på säkert två veckor. 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest