Kort vecka

Kom hem från jobbet för någon timme sedan. Tog ut kontaktlinsen efter en stund framför datorn eftersom det inte alls kändes som det borde så nu ser jag knappt nånting, känns det som. Blir säkert bättre imorgon.

Ja, hur var helgen då. A’s kompis A2 från Skövde var här och hälsade på. För deras del spenaderades helgen åt ölbryggning. Jag var ordentligt rastlös i lördags. Visste inte riktigt vad jag skulle hitta på så till slut blev det iallafall som så att jag åkte in till stan och shoppade lite. Åkte vid tre så det var inte så mycket folk som jag var rädd för. Köpte lite sportunderkläder på Kappahl, smink, sminktillbehör och lite annat småjox på Kicks, örhängen och armband på Glitter och till slut ett par nya sneakers på Intersport. Dom är jättesköna men hade lite ont i fötterna igår när kom hem från gymmet. Tar väl några dagar innan fötterna vant sig vid nya dojor.

I lördags kväll var det tänkt vi skulle sticka till The Rover och introducera A2 till deras enastående hamburgare men när dom väl var klara med sitt ölbryggande så var klockan rätt mycket så jag orkade inte göra mig iordning och följa med. Gossarna A, A2 och A3 (en annan kompis till A som bor här i Götet) åkte själva ut på en boys’ night out och jag stannade hemma och fick äntligen ha lägenheten för mig själv. Var dock så seg att jag gick och la mig rätt tidigt.

Det här blir en kort vecka. Jobb idag, imorgon och halva onsdagen och sen ledigt i fyra och en halv dag! Valborg blir späckad med förhoppningsvis fint väder, champagnefrukost i goda vänners sällskap, grillning och sedan Chalmerscortege. Senare på kvällen kommer Z (kompis från tiden i Skövde) med tåget från Stockholm och sen blir det eventuellt Bits and Peaces så det blir nog en kul valborg.

Under ledigheten ska jag försöka plugga lite ekonomi. Måste lägga i en snabbare växel med det nu. Sen ska jag försöka träna iallafall torsdag, kanske fredag och sedan söndag.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest