Internet i över 200 knyck

Hur snabbt går ett X2000-tåg egentligen? Jag har ingen aning men visst måste det väl ändå vara i mer än 200 km/h? Vi säger det. Sitter just nu på tåget mellan Göteborg och Stockholm. Det var riktigt längesen jag åkte X2000. Känns till och med lite lyxigt.

Imorgon förmiddag ska jag tillsammans med en av mina kollegor på Stockholmskontoret visa grejer på Hagabergs folkhögskola. Det hålls tydligen en kurs där nu för synskadade kvinnor i arbetslivet. Tydligen så har kvinnor sämre tillgång till arbetshjälpmedel än vad män har. Jag är dock inte riktigt säker på vad det innebär men om jag utgår ifrån de som jag utbildat så har majoriteten utgjorts av kvinnor så jag vet inte hur mycket tilltro jag har det påståendet att kvinnor skulle ha svårare att få arbetshjälpmedel.

I natt ska jag bo hos A och I som bor i Farsta Strand där dom nyligen köpt ett hus. A hyrde ut sin lägenhet till mig under 2006 då hon flyttade till Stockholm för att bo med I. Det var den första lägenheten som jag hade i Göteborg…men inte den sista. Ska bli roligt att träffa deras dotter som nu är ett år gammal. Har känt A och I i flera år genom Unga Synskadade.

Nu börjar det kurra i magen. Kanske dags att göra ett besök till bistron.

Det känns verkligen kul att jag fått ordning på bloggen igen. Jag har faktiskt bloggat varenda dag den senaste veckan. Det känns så skönt. 🙂

1 Comment

  1. Pontus
    Apr 13, 2008

    Hastighetsbegränsning vid 200km/h, så gärna inte fortare 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest