Ingen nalle

Trodde jag skulle få SMS-avisering idag om att jag kunde hämta min nya mobiltelefon på Hemköp Kortedala men SMS:et har lyst med sin frånvaro. Nåja, det kommer väl imorgon.

Har precis kommit hem från Trollhättan där jag varit och jobbat idag. Är vrålhungrig och ska precis till att göra italienska köttbullar. Ska bara lyfta häcken från stolen först. A ringde och sa att han och hans kompis skulle ta en burgare på Chalmers så han blir sen hem. Men jag klagar inte. A behöver ägna sig åt det han gör nu, d.v.s matten så det gör inget att jag blir ensam till middagen idag. Har oroat mig lite för det eftersom det verkar gå lite tungt. Den är ju inte precis att leka med heller, matten på Chalmers.

Imorgon kommer lönen! Whoho! Dock så gick ekonomin runt den här månaden också, trots räkningen för Sälen och jävla bajs-Radiotjänst. Ibland funderar jag på att avanmäla tv-innehav men jag är så dålig på att ljuga och jag vill ju inte ha hit dom där människorna heller…så vad göra…?

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest