Helgen som gick

Ja, så var det söndag kväll igen. Det känns som att det är den kväll som infinner sig oftast av någon underlig anledning. Känns inte som att det är fredag lika ofta t.ex.

Har ju inte bloggat nu på ett par dagar. I fredags var jag nästan medvetslös när jag kom hem. Hade bara sovit ca 4,5 timme natten innan och var dessutom och tränade på fredagseftermiddagen. Trots det så kraschade jag i sängen rätt sent, klockan var väl närmare midnatt iallafall.

I lördags var jag bjuden till en kompis E, vars kompis börjat sälja produkter för företaget Mary Kay. Det var trevligt. Vi fick prova en handkräm med bivax, den var riktigt slirig men skön. Ovanpå det smetade man in händarna med en pealing innehållandes små skärvor av persikokärnor som “slipade” bort döda hudceller. Sen tvättade man bort alltsammans och händerna blev faktiskt väldigt lena och fina. Inte minst naglarna.

Vi fick också prova hudvård i en trestegsserie som tydligen är Mary Kays “mirakelserie” och till slut faundation. Man kände sig rätt fin och fräsch när man gick därifrån.

Jag är ingen storanvändare av kosmetika egentligen. Hudkräm från Nivea, smink från diverse märken beroende på färg, nyans och kvalitet duger ganska långt för mig. Och visst är man lite sugen på att kunna spendera mer pengar på såna saker, men bara till en viss gräns. De produkter som vi fick prova på igår verkade väldigt bra men de var också väldigt mycket dyrare än till och med Åhlens där man egentligen betalar överpris på vissa saker. Får se hur jag gör med det där. E’s kompis skulle höra av sig gällande en lotion som jag var lite intresserad av men jag känner mig inte helt övertygad om att jag verkligen vill ha den…eller behöver den.

I lördags kväll hade vi lite förfest här, jag och A. Å, som nu var tillbaka från Budapest, M1 och hennes kompis J kom också. Vi rökte vattenpipa och spelade Jenga (stavning?) vilket var kul så där på halvfyllan. Sen tog vi oss tjejer, A gick på fest på annat håll, till Sticky Fingers och lyssnade på Firefox AK som absolut var bra live. Lite synd bara att ljudnivån var lite väl extrem samt att vissa av instrumenten hördes mer än vad dom borde.

Imorse var det lite segt att komma upp. Jag, A och M1 åkte ut till Bäckebol för att handla jord och tomatplantor. Tomatplantorna var slut eller totalt obefintliga så A ringde sin mamma och fixade tomatplantor till M1 som annars blivit helt utan. A’s mamma hade sen tidigare lovat att driva upp några plantor åt oss så det blev några till.

Nu är klockan som vanligt alldeles för mycket…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest