Fy faan

Ja, det kan man verkligen säga. USCH! Hur faan tänker föräldrar som gör så här mot sina barn? Och vad värre är, pappan i den här artikeln är inte ensam om att utnyttja sitt gravt handikappade barn på det här sättet. Hur kan man leva med sig själv? Jag är mållös…och arg! Jag avskyr verkligen sånt här!

Vad som däremot gör mig på mycket bättre humör är vädret. Idag har det tydligen varit 20 grader i Götet. Helt underbart. En kollega hade hört att det tydligen skulle bli den varmaste sommaren på flera år. Det låter lovande med tanke på hur duktigt det regnat de senaste somrarna.

Jag tänkte försöka utnyttja solariet på gymmet några gånger innan sommaren drar igång på allvar. Tänkte att det nog skulle hjälpa huden lite till en snygg solbränna. Min mamma solade solarie några gånger innan hon och pappa åkte till Mexiko för ca 15 år sedan. Dom blev rekommenderade till att göra det då eftersom man lätt kunde bränna sig annars, speciellt då dom åkte dit då det var vinter i Sverige.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest