Envis hosta

Träning idag igen. Gav lite mer idag. Gick i rask takt (ca 4,5 km/h) i 20 minuter + 5 minuters cool down. Sen gav jag mig på styrketräningsaparaterna för träning av mage och rygg. Körde 50 på varje. Jag märkte inget av hostan på hela passet. Inte förrän jag kom in omklädningsrummet igen. Då tog den lite ny fart. Inte så farligt men lite störande. När ska den ge sig?

Man ska ju inte träna när man är förkyld eller sjuk, det är ju självklart. Men hur dåligt är det att träna med lite hosta? Jag kanske borde låta bli tills den är borta helt och hållet. Men då vet jag ju inte hur länge jag ska behöva vänta. Och det känns inte som att den blivit värre sen de två gånger jag varit och tränat den här veckan. Tålamod, tålamod.

1 Comment

  1. Åsa
    Apr 2, 2008

    Äntligen har den bäste börjat skriva igen! Kreativiteten flödar å kanske vi ses redan imöra! Puss.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest