1:a klass

Jag kanske är ett undantag som aldrig åker första klass, men idag åker jag X2000 i första klass för första gången i livet. Det känns inget speciellt faktiskt. Vagnen är dock inte proppfull så det är inte särskilt trångt men i övrigt så är det inte särskilt märkvärdigt. Det ska tydligen ingå kaffe och smörgås också men jag har inte sett till något av det än. Inte konduktören heller för den delen. Internet ingår i biljettpriset också…vilket ju är trevligt om man har datorn med sig..och det har man ju. 🙂

Visningen av produkter i Södertälje gick bra. Folk var nyfikna och intresserade. Träffade dessutom folk jag känner och som jag inte sett på ett par år och sånt är ju allitd kul. Det känns definitivt som att det var värt att offra en söndag för detta…även om det hade varit skönt att få ligga kvar i sängen imorse.

Tack vare mina medpassagerare så har jag nu förstått att om jag ska ha något kaffe och smörgås så får jag visst hämta det själv. Let’s do!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest