Sälen

Sälen

För att fördriva tiden lite så tänkte jag dela med mig lite av några läckra bilder från Sälen, där jag, min vän M, M’s kusin, M’s kusins fästman J + ett par som dom kände, var vecka 11. Innan den resan hade jag inte stått på ett par skidor på säkert 10 år. Det första som hände var att jag och M trodde att vi åkte ner efter dom andra i en blå backe men vi hamnade i en svart backe istället. Men det gick bra, vi kom båda ner hela och insåg inte att det blivit lite fel förrän vi väl var nere

Senare på dagen gjorde jag om samma misstag. Jag styrde mot Familjebacken (blå) men hamnade på nåt mystiskt vis ändå i den svarta Branten. Även denna gång kom jag ner med alla ben, armar, leder och muskler i behåll.

Jag är lite farträdd och blir lite svag i benen när det går för fort och det tog ett par dagar innan jag blev riktigt varm i kläderna igen efter 10 år i konstant skidtorka. Men då var det ju dags att åka hem. 🙁

Här är iallafall några bilder.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest