Igång med träningen igen

Idag har jag äntligen varit och tränat igen. Under två veckors tid har jag bara tränat en gång och det var dagen innan jag blev sjuk i förra veckan.

Det var skönt att komma tillbaka till gymmet, jag har faktiskt saknat det. Men jag kände vid stretchningen hur stel jag var. Jag gick bara i 15 minuter i rask takt på en Cross Training-aparat. Det kändes ganska lagom eftersom hostan gör sig påmind så fort jag blir lite anfådd. Jag hann aldrig bli särskilt varm eller svettig så då var det inte heller så skönt att stretcha, men hellre det än att inte stretcha alls. Jag brukar utan större problem kunna stå med benen raka och med båda hela handflatorna i golvet. Det gick inte idag. Det är bara att inse att det tar tid att komma i form igen. Stel är jag ju jämt p.g.a. reumatismen men det är ändå skillnad på stel och stel…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest