Förfärad

Satt precis och läste några bloggar som jag flitigt brukade följa för ett par år sedan. Sedan insåg jag hur sjukt längesedan det var jag skrivit något i min egen blogg. Det var i höstas, i september. Jag hade precis blivit sambo men faktum är att under hela 2007 så har bloggandet gått oerhört trögt. jag vill gärna fortsätta skriva. På något sätt mår jag bra av det. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska komma in i den rutinen igen.

Nu har jag, eller vi, jag och A, varit sambo i lite mer än ett halvår. Det är mysigt och funkar bra, trots att vi är lite trångbodda. Våran möblering är…intressant men vi skulle nog båda må bra av att iallafall har ett varsitt rum där vi kan ha våra datorer. Vi följer båda fler TV-serier, dock inte via TV:n så klart, och man får kompromissa om vem som ska ta på sig hörlurar. Om den ene behöver plugga är det svårt att stänga om sig själv för att kunna koncentrera sig. Men detta värdsliga problem har dock inte lett till några större dispyter.

Dock har våran nuvarande lägenhet fått några små förbättringar. Dels har vi fått hallen omtapetserad och förutom det har vi fått ny kyl och frys samt fått elementventilerna utbytta. Hade inte varit fel att få skåpsluckorna i köket utbytta och fondväggen ommålad men man kan tydligen inte få allt heter det ju.

Så där ja. Nu har jag fått ner några rader i bloggen igen. Kändes riktigt bra också. Hoppas någon läser nu bara. 🙂

1 Comment

  1. Mia
    Mar 30, 2008

    Jodå, jag följer din blogg. Kul att du börjat blogga igen och även fått upp hemsidan. Så snart datorn är fixad här så ska jag också uppdatera vår hemsida.
    Jag har inte gjort något åt den sen julas. Och mycket har hänt sen dess. Nu när det blivit sommartid längtar man bara till värmen. Vi vårstädade förra
    veckan, så till valborg hoppas jag att vi kan inviga terassen för iår. Lycka till med bloggandet! Ser fram emot att följa den igen :).

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest