Två i en tvåa

Nu har jag och A bott i min, som numera är vår, lilla tvåa i Kortedala i en månad. Det är väldigt mysigt och vi trivs båda jättebra. Känns som att det var helt rätt beslut att flytta ihop.

Innan A flyttade in var jag lite rädd för att lägenheten skulle bli sanslöst trång och övermöblerad. Men resultatet har faktiskt blivit bra. Min stora Ivar-bokhylla, som jag haft i hur många år som helst och som bytas ut till nåt snyggare när vi får råd, fick flytta in i sovrummet och den lilla glashyllan som tidigare stått där fick flytta ut i vardagsrummet istället. Denna ommöblering var ganska jobbig och mödosam och tog en hel dag. Men när det väl var gjort blev mycket bättre plats i vardagsrummet och en del av det tomrum som fanns i sovrummet tidigare har nu fyllt ut av Ivar-hyllan.

I övrigt är det väldigt mysigt att vara sambo igen. Visst är det lite trångt och vi ska snart börja leta efter något större. Då blir det flytt igen men det kan ta tid innan vi får något större. Så länge får vi försöka göra det bästa av den lilla lya vi har.

Framöver behöver vi så klart åka till IKEA och handla en del grejer. Bl.a. ett dubbeltäcke, badrumsskåp, tavlor, mattor, ett vitrinskåp och lite annat. Dock så känns det som att vi båda behöver jobba upp ekonomin lite. Jag har levt ensam i över ett halvår med en halvitdslön och A har jobbat hela sommaren men inte fått lön förrän nu. Sparförråden har därmed sinat lite och behöver fyllas på igen innan några större inköp kan göras.

Men det ska nog bli bra. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest