Snart sambo

Ja, ser man på. Jag har uppdaterat bloggen! Wow! M, en av mina bekanta från Skövde-tiden skickade mig en utmaning och eftersom jag inte skrivit på ett tag så kände jag att det kanske kunde vara en bra öppning för ett fortsatt uppdaterande av bloggen. Och nu skriver det andra inlägget den här dagen.

Jag sitter här i min skrivbordstol och försöker samla kraft att företa mig en av de saker som snart skall göras. Jag är jättetrött och allting jag gör verkar ta en oändlig tid att slutföra. Ute är det varmt och klibbigt, precis som innan det blir åska. Dock så har det varit sånt här väder ett flertal gånger i Göteborg men någon åska har det inte blivit. Jag har lyckats missa den varenda gång. Varit utomstades, bl.a. Så någon åska hoppas jag inte på.

På lördag flyttar A in och jag blir sambo igen, för andra gången i mitt liv. Jag ser fram emot men som alltid när det gäller flytt så önskar man att allt kunde flytta sig själv. På söndag är det iaf färdigflyttat och då ska vi försöka få ordning i den här lilla lyan så att vi både får rum. Jag har redan börjat göra plats för A’s saker. Bytt plats på två bokhyllor, den ena har stått i vardagsrummet och tog en massa plats. Den har nu fått flytta in i sovrummet och den lilla bokhylla med glashyllor som stått där har fått flytta ut i vardagsrummet. Det tog sin tid men nu är det gjort.

Nu ska jag försöka skaffa ork att baka lite och göra lite pajer tills på lördag. Sen måste jag tänka middagsmat också.. Blir nog pastasallad.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest