Rastlös

Nu har det gått lite tid sen senast jag skrev, precis som det brukar göra för mig med bloggen nu. Jag funderar på att slänga upp en hemsida på den här adressen istället för en blogg. Även om jag vill skriva så finner jag inte ro att göra det… Eller glömmer helt enkelt bort det, eller orkar inte.

Jag har på senare tid märkt att jag har svårt att slappna av när jag är ledig. Jag är liksom rastlös och finner ingen ro i att göra avslappnande saker. Är det ett tecken på stress?

Jag är annars väldigt till freds med min tillvaro. Jag trivs på jobbet och jag trivs enormt bra i mitt förhållande med A. Jag oroar mig inte ens för min dåliga ekonomi så som jag gjorde hösten 2005 då jag mådde absurt dåligt p.g.a. just ekonomin. Visst är det tråkigt att inte kunna köpa kul grejer. Jag är i desperat behöv av nya skor och en klippning skulle sitta bra. Men va faan, jag klarar mig. Jag betalar mina räkningar och köper mat. Och snart blir jag sambo vilket jag ser fram emot enormt mycket. Det enda jag oroar mig lite för är att vi ska vantrivas i min lilla lägenhet men det ordnar sig säkert. Vi ska ju försöka hitta någon som vill byta lägenhet under det närmsta läsåret och går inte det så börjar jag söka lägenhet på Bostadsbolagets interna kö i februari. Då har jag bott i min nuvarande lägenhet i ett år och har därmed rätt att söka i den interna kön.

1 Comment

  1. Maian
    Jul 26, 2007

    Du är utmanad! Se min blogg för mer info.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest