Snart helg

Veckorna går så snabbt. Man hinner knappt ens längta efter helgen. Den bara infinner sig rätt som det är. Det är skönt att det är så men samtidigt lite oroväckande. För det innebär ju att sommaren snart kommer att gå så fort nu när den äntligen kommit.

Den senaste veckan har jag inte uppdaterat bloggen så mycket. Jag har däremot öagt in flera gamla inlägg från min förra blogg som inte längre uppdaterar. Det enda som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa är att få med alla kommentarer så att dom dessutom har rätt datum. En bra funktion med den här bloggen är att jag kan bestämma datum och tid för alla inlägg, dock inte för kommentarer. Men man kan väl inte få allt.

Fler bilder från konserten Play är att vänta. Jag måste dock lösa hur jag ska lägga upp alla bilder på ett bra sätt samt att enbart vissa personer (dvs folk som jag känner) ska ha tillgång till dom.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest