Play

Play

Idag är det ganska exakt en vecka sedan jag, A, mina båda bröder och min yngsta brors tjej, var på konserten Play på Stockholms konserthus. Konserten var jättebra. Jag uppskattade den trots att jag inte är någon ”gejmer” och knappat spelat något av spelen vars musik symfoni-orkestern tillsammans med lite hjälp av hårdrocksbandet Machinae Supremacy, framförde.

Bildennedan föreställer Akira Yamaoka, kompositör av musiken till spelet Silent Hill (som jag inte spelat). Bilden är nog lite oskarp men det är svårt att ta tydliga bilder på långt håll utan stativ. 😉

Akira Yamaoka

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest