Projektarbete

Nu har det gått ett tag sedan jag skrivit igen. Jag har väl knappast några läsare kvar numera men det är egentligen mest för min egen skull som jag skriver…intalar jag mig iallafall. 🙂

Jag sitter just nu i en av datasalarna i E-huset på HIS (Högskolan i Skövde). Om ca en timme ska jag befinna mig på tredje våningen i detta hus för att presentera mitt projektarbete. Jag har, som jag nog skrivit om tidigare, utfört ett projektarbete på företaget jag jobbar, vid sidan av min anställning. Projektarbetet har gått ut på att utreda om företagets produktkatalog kan göras mer tillgänglig för användargruppen dyslektiker.

Jag vet inte hur jag känner inför mitt eget projektarbete eller inför den här presentationen och opponeringen. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag är nöjd eller om jag borde ha prestationsångest. MIn opponents rapport var rätt bra och hans kravspecifikation var rätt snygg och flashig så jag känner mig lite…amatörmässig som gjort en vanlig rapport enligt den akademiska världens alla regler och en kravspecifikation som inte är särskilt flashig utan bara består av en enkeltabell.

Hur som helst, snart är det över. Nerverna gör sig påminda igen.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest