Överlevde

Så…jag överlevde tydligen presentationen. Det var inte så farligt trots allt. Men det vet man ju inte innan. Då är man alltid lika nervös. Iaf jag, jag är sällan nöjd med min egen prestation och tror alltid att jag kunde ha åstadkommit lite mer.

Nu är iaf den värsta biten över. Idag skickade jag in en ny version av rapporten till min handledare och bad honom kolla igenom det hela.

I övrigt händer det inte så mycket men på lördag ska jag, A, min bror P + flicka samt min andra bror M åka till Stockholm och se Play: A Video Game Symphony på Stockholms konserthus. Det ska bli kul. Både jag och P fick 2 biljetter var av M i födelsedagspresent. Sedan skaffade han en egen så att han också kunde följa med.

Vi ska bo på Långholmens vandrarhem som är ett gammalt fängelse. Sen blir det väl att försöka hitta någon trevlig restaurang efter föreställningen.

Bilder från föreställningen utlovas. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest