Hemsida nerlagd

I söndags avslutade jag min domän, anywien.com. Anledningen till detta är dels att jag inom kort kommer att byta Internet-leverantör till Bahnhof. I och med detta får jag dels ett domännamn och dels en blogg som ingår i priset för bredbandet. Eftersom jag får väldigt mycket spam till min nuvarande, eller numera dåvarande domän, så kändes lika bra att avsluta den istället för att bara flytta den från ett webbhotell till ett annat.

Eftersom jag som sagt även får en blogg via Bahnhof så kommer denna blogg att upphöra. Jag hoppas att jag eventuellt ska kunna flytta på den till det nya webbhotellet men om det inte går så kommer jag att avsluta den här bloggen. Detta kommer dock inte ske över en natt. Jag kommer att lägga upp den nya adressen här så att alla intresserade hänger med. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest