Vilande

Ni som brukar läsa min blogg har nog märkt att jag inte uppdaterat den på ett bra tag nu. Inte heller svarat på folks kommentarer vilket jag brukar vara ganska noga med att göra annars. Det sistnämnda kan förklaras med att det e-postmeddelande som vanligtvis brukar landa i min inbox när någon skriver en kommentar, troligen har blivit markerat som spam av mitt webbhotell och sålunda försvunnit i skörden av spam-mail.

Vad gäller mitt slarv med att skriva i bloggen överhuvudtaget så är det en kombination av o-inspiration och tidsbrist. Trots att jag är nöjd med mitt liv som det är just nu så har jag ingen inspiration att skriva. Det är underligt för det borde ju rimligen vara tvärt om.

Jag funderar fortfarande på byta domän. Snart går min gamla spam-härjade domän ut så då skulle kunna vara på sin plats att börja på nåt nytt och fräsht. Jag skulle dessutom gärna ha blogg och hemsida på samma ställe under samma domän. Så är det inte nu.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest