Ny lägenhet

För att göra det lite lättare för er att läsa delar jag upp flyttepisoden i kortare inlägg. Iallafall lite kortare.

Flyttad som sagt. Min nya lägenhet är fortfarande rätt stökig. Jag är borta rätt mycket hemifrån och skule väl egentligen behöva vara hemma lite oftare för att få ordning på saker och ting. Men å andra sidan så har jag ju inte direkt bråttom någonstans. Det är så oerhört skönt att äntligen fått en egen lägenhet som man inte behöver lämna förrän man själv bestämmer det.

Jag är på det hela taget väldigt nöjd med min nya lägenhet. Vissa saker var bättre i den förra, snyggare skåpsluckor i köket exempelvis samt lite fräschare kyl och frys. Men vad jag är extremt nöjd med är den franska balkongen i köket, den riktigt stora balkongen i vardagsrummet samt badkaret i badrummet. Dessutom så finns det gott om garderober i sovrummet samt att jag även har tillgång till ett eget förråd.

Nästa gång jag flyttar så blir jag antagligen sambo igen. Jag ser redan fram emot det så oerhört mycket. Det går visserligen ann att pendla till Skövde, så jättelångt är det inte men tanken på att få komma hem till någon varje dag, att få en kram varje dag och att få somna och vakna tillsammans varje dag är den största anledningen till varför tanken med samboskap börjar kännas så oerhört lockande.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest