Man blir så trött

För ett tag sedan, när jag tröttnade på att få så mycket spam till min blogg, ändrade jag inställningarna på mitt blogg-hotell så att alla kommentarer endast blev publicerade om de blivit godkända först. Det funkade bra ett tag men nu börjar allt spam ramla in igen. Det är så trist och jag blir på så dåligt humör. Det är precis samma sak med min domän, anywien.com. Dagligen över 30 spammail i inboxen. 🙁

Snart är det tänkt att jag ska betala årsavgift för min domän men jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag ska behålla den eller stänga ner den. Jag vill ju gärna ha en personlig hemsida och även om jag byter domännamn så kommer det inte att råda bot på spamproblemet.

Ja ja…vi får se helt enkelt.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest